Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@16:21:20 GMT

«قرار بود کتابخانه پارک‌شهر فقط مقاوم‌سازی شود»

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۳۵۶۵۸۷۸

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی و گردشگری استان تهران اعلام کرد: قرار بود فقط کتابخانه پارک شهر مقاوم‌سازی شود و حتی برای انجام این کار طرح و نقشه‌های خود را برای این اداره کل بفرستند، اما چیزی به دست ما نرسیده است.

به گزارش ایسنا، به دنبال انتشار خبر آغاز برخی تغییرات در کتابخانه پارک شهر تهران، مریم تاجیک، مسئول روابط عمومی اداره کل کتابخانه‌های عمومی استان تهران علت تعطیلی کتابخانه مرکزی پارک شهر را بازسازی و مقام‌سازی ساختمان عنوان و تخریب آن را رد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با تأکید بر این‌که برای حفظ معماری کتابخانه پارک شهر دیوارهای اطراف و سقف آن نگه داشته شده است، اظهار کرد: در داخل ساختمان بازسازی و مقاوم‌سازی را انجام می‌دهیم و این کار در پی، تیرها و ستون‌ها انجام می‌شود؛ در واقع غیر از نماهای بیرونی و کاشی‌ها، مقاوم‌سازی در حال انجام است.

این صحبت‌ها در حالی از سوی این مقام مسئول مطرح می‌شود که سپیده سیروس‌نیا، معاون میراث فرهنگی استان تهران با اشاره به نامه‌ای که ۱۸ بهمن ۹۳ رجبعلی خسروآبادی، مدیر کل میراث فرهنگی استان تهران به نیکنام - مدیر کل کتابخانه‌های استان تهران - نوشته، به خبرنگار ایسنا می‌گوید: برای اجرائی کردن این پروژه نخست یک‌سری بازدیدها از کتابخانه و جلسات برای پروژه انجام شد و این نامه بر آن اساس تنظیم شد.

او با بیان این‌که در آن نامه اعلام شده بود برای بحث مقاوم‌سازی باید نقشه و طرح‌های خود را به میراث فرهنگی ارائه کنند، افزود: این در حالی است که براساس تصاویر منتشر شده حتی به نظر می‌رسد یکسری اقدامات روی بدنه ساختمان انجام شده و برخی کاشی‌ها کنده شده‌اند، اقداماتی که اصلا براساس جلسات و تفاهم‌نامه نیستند.

وی همچنین به این نکته اشاره می‌کند که اگر معتقدند فضای کتابخانه کوچک است، می‌توانند با گرفتن مجوز از شهرداری، در یک فضای دیگر در داخل پارک شهر آن را گسترده‌تر کنند.

سیروس‌نیا در ادامه با تاکید بر این‌که کتابخانه پارک شهر به عنوان تک بنا ارزشمند است و باید حفظ شود، ادامه می‌دهد: این بنا باید حفظ و فقط مقاوم‌سازی شود، براساس تفاهم‌های انجام شده نیز باید حتی برای انجام مقاوم‌سازی، نقشه‌ی آن را به ما ارائه می‌دادند تا بررسی شود، اما غیر از اینکه نقشه‌ای برای پروژه نداده‌اند، به نظر می‌رسد در فضای بیرونی نیز اقداماتی در دست انجام است.

معاون میراث فرهنگی استان تهران تاکید می‌کند: براساس صحبت‌ها و تصاویر منتشر شده، علاوه بر لزوم مکاتبه مجدد اداره کل میراث فرهنگی استان با مسئولان کتابخانه؛ نیروی یگان حفاظت میراث فرهنگی استان تهران نیز امروز این محوطه را بررسی می‌کند.

به گزارش ایسنا، رجبعلی خسروآبادی، مدیرکل میراث فرهنگی استان تهران، بهمن ماه سال ۹۳ در نامه‌ای به نیکنام، مدیرکل کتابخانه‌های استان تهران درباره‌ی این پروژه اعلام کرده است: «احتراما پیرو بازدید کارشناسان این اداره از کتابخانه پارک شهر به استحضار می‌رساند بنای فوق با توجه به موقعیت قرارگیری (داخل بافت تاریخی شهر تهران و واقع در یکی از قدیمی‌ترین پارک‌های تهران)، استفاده همزمان از الگوی معماری سنتی و مدرن در طراحی آن، استفاده از کاشی‌های فیروزه‌ای در نمای ساختمان و طراحی به کار رفته در المان‌های سقف، دارای ارزش معماری و فرهنگی بوده و تخریب و نوسازی آن از نظر این اداره کل مجاز نمی‌باشد.

لیکن با توجه به نیاز آن نهاد به فضای فرهنگی بیشتر و همنین الزام به مقاوم‌سازی بنا موارد ذیل پیشنهاد می‌گردد. اختصاص محدوده‌ای دیگر در فضای داخلی پارک شهر جهت ساخت فضای مورد نیاز کتابخانه. مقاوم‌سازی بنای موجود شامل تقویت پی، تقویت ستون‌ها، تیرها و احداث باربند در طبقه زیرزمین. تعمیرات اساسی در سیستم گرمایشی و سرمایشی بنای موجود. ایجاد و تغییرات در پارتیشن‌های داخلی و استفاده از پارتیشن‌های سبک جهت استفاده بهینه‌تر از فضا»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۵۶۵۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مینویی در جلسه شورای هماهنگی ترافیک شهرستان مراغه گفت: رفع مشکلات ترافیکی مناطق مختلف شهری و برون شهری با همکاری و همراهی همه دستگاه‌های متولی امر ممکن خواهد بود.

وی با بیان اینکه مطالبات بسیاری در زمینه معضلات و مشکلات ترافیکی شهرستان مطرح می‌شود که باید مورد توجه قرار گیرد ادامه داد: روان‌سازی ترافیک معابر اصلی شهر و اصلاح نواقص موجود در آنها مهمترین دغدغه‌های ترافیک شهر مراغه است.

فرماندار مراغه گفت: کمبود جای پارک در معابر داخل شهر به ویژه در هسته مرکزی مشکلات زیادی برای شهروندان بوجود آورده است افزود: وقتی در معابر داخل شهر جای پارک وجود ندارد رانندگان در محل‌های ممنوع پارک یا به صورت دوبله توقف می‌کنند که این امر موجب ایجاد بی نظمی ، ترافیک و نارضایتی سایر شهروندان می‌شود.

مینویی در این جلسه به رفع موانع ترافیکی و ساماندهی خیابان کاشانی و جام جم اشاره و بر رفع مشکل سد معبر و ساماندهی دست فروشان تاکید کرد.

وی اضافه کرد: فرهنگسازی برای اجرای طرح‌های ترافیکی از جمله احداث پیاده راه و نیز وارد نشدن خودرو‌های تک سرنشین به هسته مرکزی شهر از راهکار‌های اساسی برای گشودن گره ترافیک شهری مراغه است.

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • افزایش ۲۰ درصدی اعضای کتابخانه‌های فعال در استان اردبیل
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • معاون امور مجلس وزارت میراث‌فرهنگی از خانه انصاری ارومیه بازدید کرد