Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار تهران گفت‌:تا سه ماه آینده شهرداری حداقل ۲۲ ناحیه به زنان واگذار خواهد شد، زیرا تجربه نشان داده زنان در مدیریت شهری، سالم‌تر و بهتر عمل می‌کنند.  به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمدعلی افشانی با اشاره به ایام محرم و عاشورای حسینی، گفت: یزید در چهار سال حکومت خود سه فاجعه به بار آورد که هر کدام می‌توانست یک حکومت را سرنگون کند یکی حادثه عاشورا، دیگری واقعه حمله به مدینه و دیگری به منجنیق بستن کعبه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در نشست هم اندیشی با شهرداران ۱۲۲ ناحیه تهران که عصر دیروز برگزار شد، مهم‌ترین درس‌های عاشورا را آزادگی و ذلت ناپذیری دانست و گفت: امام حسین (ع) در لحظه آخر حیات خود نیز شعار هیات منا الذله را سر می‌داد. او به دشمنانش فرمود: اگر دین ندارید آزاده باشد. او درس آزادگی و ذلت ناپذیری داد و این دو شاخص‌ترین درس اباعبدالله است.

افشانی افزود: امام حسین (ع) الگوی بزرگ بشری است، او از همه چیز خود برای اصلاح جامعه گذشت. شهیدان جبهه‌های ما هم الگوی شان امام حسین بود که همه چیز خود را برای انقلاب و کشورمان فدا کردند. آن‌ها الگوی عملی شان امام حسین بود و ما هم علاوه بر سخن گفتن از امام حسین در عمل او را الگوی خود قرار دهیم.

وی در ادامه افزود: عمل به منش امام حسین (ع) یعنی مقابله با ظلم و طرفدار حق بودن. ظلم واقعی این است که حق مردم را ضایع کنیم و حق واقعی آن است که خدمت گذار مردم باشیم. شما شهرداران نواحی هستید و مردم اعمال و رفتار شما را مبنای قضاوت خود درباره حکومت و کل شهرداری می‌دانند.

شهردار تهران با طرح این سوال که «چرا وقتی نام دستگاه‌های فاسد را می‌برند نام شهرداری جزء اولین هاست؟» ادامه داد: این مساله روشن است که اکثر نیرو‌ها و مدیران شهرداری افرادی سالم و پاکدست هستند، اما عملکرد نادرست معدودی از نیرو‌های شهرداری، عملکرد اکثریت سالم و درستکار را زیر سوال برده و به حیثیت اکثریت ضربه زده است.

وی به سخنان برخی شهرداران نواحی در جلسه اشاره کرد و گفت: این سخنان مرا خوشحال کرد چرا که نشان می‌داد شهرداران نواحی افرادی توانمند هستند و حتی از برخی مدیران شهرداری بالاتر هستند.

افشانی گفت: ما نیاز به افراد متملق و چاپلوس نداریم، زیرا چاپلوس‌ها هستند که با تعریف‌های بی مورد و دروغین روحیه فرعونی را در انسان متبلور می‌کنند. نباید تعریف‌های آن‌ها را باور کرد. نتیجه این چاپلوسی‌ها این می‌شود که یک نفر طوری صحبت می‌کند که گویی قرار است او عالم و آدم را تربیت کند حال آن که حتی در تربیت فرزند خود ناتوان بوده است.

وی سیاست شهرداری مبنی بر احترام به کارمندان جزء شهرداری را مورد تاکید قرار داد و گفت: با زیردستان خود با تکریم رفتار کنید البته من همچنان که با شما جلسه داشتم با تمام کارمندان شهرداری هم دیدار خواهم کرد. ما باید کاری کنیم که جمعیت صد هزار نفری کارمندان شهرداری تنها یک هدف داشته باشند که همان خدمت به مردم است. همه باید اهداف مان در این چارچوب باشد والا اگر هر بخشی برای خود اهدافی جداگانه و بدون در نظر گرفتن هدف اصلی تعریف کند، تلاش‌های عناصر شهرداری یکدیگر را تضعیف خواهد کرد.

افشانی به برنامه خود برای شهرداری تهران اشاره کرد و گفت: اگر وقت کردید این برنامه را بخوانید. این برنامه حاصل تجربه‌های من در حوزه‌های مدیریتی است و بدانید که مناصب و مسئولیت‌ها مثل ابر می‌گذرند و باید قدر فرصت خدمت به مردم را بدانیم. مطمئن باشید اگر خادم مردم باشید مردم از عملکرد و سخنان شما این را می‌فهمند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما عمل به قانون است. فساد آنجاست که به قانون عمل نمی‌شود همچنین شما باید به مردم پاسخگو باشید برخی از شما خیلی در دفترتان سرور هستید و مردم شما را نمی‌توانند پیدا کنند. در حالی که انتظار این است که با مردم مهربان‌تر باشید باید سطح تحمل خود را بالا ببرید.

شهردار تهران با قدردانی ازمردم گفت: این مردم همان مردمی هستند که وقتی جنگ شد به جبهه‌ها هجوم آوردند شما شاید کمتر اطلاع داشته باشید. انتظار من از شما این است که با این مردم بهتر رفتار کنید.

افشانی با تاکید بر ضرورت بازنگری و اصلاح روند صدور پروانه‌های ساختمانی خطاب به معاون معماری و شهرسازی گفت: حداکثر زمانی که برای اینترنتی کردن صدور مجوز ساخت و ساز دارید تا پایان سال است، با این کار بخش عظیمی از فساد در شهرداری از بین می‌رود. باید هر منطقه و هر قطعه زمین شرایط مشخصی برای ساخت و ساز داشته باشد که ذره‌ای تخلف از آن نشود. باید بساط تخلف و بعد جریمه تخلف را جمع کنیم. به هیچ وجه اجازه ندهید در ساخت و ساز‌ها تخلف شود که بعد صاحب آن زمین بخواهد با جریمه آن را جبران کند. اگر قرار است شهرداری قدرت اعمال نظر در پروانه ساخت و ساز خارج از چارچوب و ضوابط داشته باشد من اعلام می‌کنم که این قدرت را نمی‌خواهیم و برخی تخفیف‌ها و مجوز‌های خلاف که صادر می‌شود را غارت حق مردم در شهر می‌دانم.

وی افزود: شهرداران نواحی باید رضایت مردم را جلب کنند اگر رضایت عامه مردم را توانستیم جلب کنیم آن وقت خواص هم از شما رضایت خواهند داشت. در شرایط فعلی که مردم اوضاع خوبی ندارند شما سعی کنید با مردم مهربان‌تر باشید و شرایط سخت آن‌ها را درک کنید. برای مردم وقت بگذارید و اگر قرار است قانونی اجرا شود که مردم نسبت به آن موضع دارند، سعی کنید مردم را در این زمینه قانع کنید.

شهردار تهران گفت: شهرداری باید در هر محله‌ای یک طرح عمرانی اجرا کند. سعی کنید مشکلات و مسائل محلات را پیدا کنید و بر اساس اولویت بندی مهمترین آن را معرفی کنید که آن را حل کنیم. هدف ما این است که در هر محله تهران حداقل یک پارک و یک کتابخانه وجود داشته باشد.

وی از برخی برخورد‌ها با مردم توسط عناصر منتسب به شهرداری انتقاد کرد و گفت: اجازه ندهید هیچ نیرویی در شهرداری با مردم بد رفتار کند و هر کسی که این کار را کرد عذر او را بخواهید حتی او را به مراجع قضایی معرفی کنید. حفظ حرمت شهرداری تهران در این مواقع از هر چیزی واجب‌تر است. در برخورد با شهروندانی که حتی تخلف کرده باشند مراقب باشید که از قانون فراتر نروید. کسی به شما اجازه عملی فراتر از قانون نداده است.

افشانی به «ماجرای صحنه سازی برخورد با یک کودک کار» اشاره کرد و گفت: این ماجرا توطئه‌ای علیه نیرو‌های خدوم شهرداری بود که به لطف خداوند و پیگیری سریع و دقیق دستگاه‌های ذیربط، ناکام ماند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، بر مدیریت درست پسماند در تهران تاکید کرد و گفت: موضوع پسماند در تهران تبدیل به یک موضوع تاریخی شده است. این که ما هنوز تفکیک از مبدا نداریم و کسب انرژی از پسماند هنوز خیلی کم است. در این زمینه وضعیت ما نامطلوب است. در برخی شهر‌های بزرگ دنیا، پیمانکارانی هستند که حاضرند پول بدهند و پسماند یک منطقه و محله را بخرند آن وقت ما هنوز برای جمع آوری زباله و پسماند باید به پیمانکار پول بدهیم.

شهردار تهران از برخی پیمانکاران شهرداری انتقاد کرد و گفت: ۱۷ هزار کارگر اتباع غیرقانونی خارجی بدون مجوز فعالیت در ایران را به کار گرفته اند و بابت دستمزد و حتی حق بیمه این‌ها از ما میلیارد‌ها پول گرفته اند و خبر داریم که با ترفند‌هایی، کاری می‌کنند که این کارگران از ترس دستگیری، بدون گرفتن حقوق شان فرار کنند و تمام پول‌ها راپیمانکاران به جیب زده اند. من تک تک قرارداد‌ها را بررسی کرده ام و جلوی این‌ها را خواهم گرفت.

وی دربخش دیگری از سخنانش درباره ضرورت نظافت شهری گفت: گفته می‌شود شرایط نظافت شهری بهتر شده، اما من هنوز راضی نیستم و نظافت شهرداری خیلی بهتر از این می‌تواند باشد. دو چیز همواره مرا رنج داده است یکی خشک کردن درختان باغات تهران با هدف تغییر کاربری و دوم کثیفی شهر.

افشانی گفت: برای مقابله با تغییر کاربری باغات تهران جلسات موفقی با مسئولان ذی ربط داشته ام. بدانید اجازه هیچ تغییر کاربری را نخواهم داد. نباید اجازه بدهیم که درختی قطع و به جایش آپارتمانی سبز شود؛ بدانید که شهرداری تهران نیازی به چنین درآمدی ندارد و شما باید نظارت کنید که چنین اتفاقی نیفتد.

وی از برخی کارتراشی‌های غیرواقعی برخی پیمانکاران انتقاد کرد و گفت: چرا باید بلوک‌های سیمانی کنار خیابان و جدول‌های میادین شهر را هر از چند گاهی کنار بگذارند و بلوک‌ها و جدول‌هایی با کیفیت بدتر را نصب کنند؟ این کار‌ها اتلاف منابع است و اجازه چنین کار‌هایی را ندهید. من البته تاکید دارم اگر جایی جدولی خراب شده بود آن را درست و یا تعویض کنند. اما نه این که تغییرات بی خود و بی جهت انجام شود و بعد از ما پول این کار‌ها را بخواهند. آن وقت برخی جا‌هایی مثلا چهار موزاییک را مدت هاست درست نکرده اند. یا لکه گیری خیابان‌ها با تاخیر انجام می‌شود. این رفتار‌ها مردم را عصبانی می‌کند.

شهردار تهران همچنین به شعار «شهر زیست پذیر و شهروند مسئولیت پذیر» اشاره کرد و گفت: از شاخص‌های چنین شهری این است که در همه محلات باید حمل و نقل عمومی قابل انتخاب در دسترس باشد علاوه براین باید در تمام محلات تهران فضای کتابخانه‌ای و تفریحی فراهم شود و سوم هم امکانات ایمنی و سلامتی مردم موجود باشد.

وی پیرامون پدیده تکدی گری در تهران هم گفت: انسانی که برای یک لقمه نان به سوی دیگران دست دراز می‌کند انسانی تحقیر شده است و برنامه ما زدودن پدیده تحقیر در تهران است البته برخی به اشتباه این را برخورد با متکدیان عنوان کرده اند در حالی که ما با مسئولان ذیربط توافق کرده ایم که برخی از متکدیان تحت پوشش کمیته امداد قرار گیرند، برخی که معلولیت دارند از سوی سازمان بهزیستی حمایت شوند و برخی هم که از شهر‌های دیگر آمده اند به شهر زادگاه خودشان بازگردند و برای مقابله با معتادان متجاهر هم برنامه ویژه‌ای داریم.

افشانی ضمن ابراز خشنودی از برنامه‌هایی که برای بافت‌های ناکارآمد شهری در حال انجام است گفت: خوشبختانه در این زمینه کار‌ها شروع شده است. یکی از برنامه‌های شهرداری انتقال شرکت‌های دانش بنیان به این بافت هاست و طبق هماهنگی‌ها آن‌ها در سوله‌ها و مکان‌هایی مناسب کار کرد شرکت‌های دانش بنیان مستقر خواهند شد و با حضور آن‌ها این بافت‌ها هم جان دوباره خواهند گرفت.

وی با بیان این که مردم تمام کار‌های ما را رصد می‌کنند و به ما نمره می‌دهند گفت: امروز با پدیده تغییر اقلیمی مواجه‌ایم و بدانید که ممکن است در یک روز در تهران با بارش‌های شدید مواجه باشیم که قبلا تجربه نشده است. من هشدار می‌دهم که مراقب باشید در شرایط این چنینی وضعیت ناگواری ایجاد نشود. من به مسئولان تذکر داده‌ام که هیچ یک از ایستگاه‌های مترو نباید محل جمع شدن آب باشد و تمام تمهیدات لازم در این زمینه باید اندیشیده شود.

شهردار تهران بر ضرورت آمادگی همیشگی آتش نشانی‌ها تاکید کرد و گفت: نیرو‌های آتش نشانی باید دائم در حال آموزش و تمرین باشند و تجهیزات شهرداری هم باید همواره آماده و بروز باشد.

وی با انتقاد از تصمیمات غیرکارشناسی برخی شهرداری‌های مناطق انتقاد کرد و گفت: چرا باید تصمیماتی گرفته شود که تصویر شهرداری را مخدوش کند. این که تصمیم گرفته می‌شود یک میدان حذف شود بدون در نظر گرفتن این که نام فردی که روی آن میدان گذاشته شده روی یک بلوار و یا جای دیگری گذاشته شده باشد. این ذهنیت را ایجاد می‌کند که شهرداری با آن فرد مشکل داشته است. در حالی که چنین نیست و آن فرد هم فرد بسیار محترم و بزرگی است. باید در این گونه تصمیمات هنجار‌های جامعه را در نظر بگیریم.

افشانی در زمینه مقابله با تخلفات در ساخت و ساز هم گفت: اجازه ندهید تخلفاتی صورت گیرد که بعد با جریمه بخواهیم جبران کنیم.

شهردار تهران در پایان بر حضور بیشتر زنان در مناصب مدیریتی در مدیریت شهری تاکید کرد و گفت: انشاءالله تا سه ماه آینده شهرداری حداقل ۲۲ ناحیه به زنان واگذار خواهد شد، زیرا تجربه نشان داده زنان در مدیریت شهری، سالم‌تر و بهتر عمل می‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: افشانی شهردار محمدعلی افشانی شهردار تهران شورای شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۵۱۵۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها (+ عکس) / دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران

به گزارش صدای ایران از شرق، حصار جنب ساختمان آتش‌نشانی پارک لاله، یک ماه است ساخته شده و دو سه روز است تعدادی کانکس مستقر شده است. محدوده حصار جنب ساختمان آتش نشانی پارک لاله، روبروی خیابان پورسینا قرار دارد.

دیروز تعدادی از شهروندان تهرانی دلیل این حصارکشی و استقرار کانکس را از یکی از نیرو‌های خدماتی پرسیدند و گفته شد که امشب برق محوطه قطع شده و عملیات ساختمانی آغاز می‌شود.

آنها مدعی‌اند، در پرس‌وجو از مدیر پارک و شهرداری منطقه این پاسخ را دریافت کرده‌اند که قرار است در این نقطه از پارک فرهنگسرا ساخته شود و درختان محوطه قطع می‌شوند.

پیش از این هم کانال خبری دیده بان زیست بوم ایران که موضوع حصار کشی پارک قیطریه را هم اطلاع رسانی کرده بود اعلام کرده بخش بزرگی از پارک لاله که مملو از درختان کهنسال است به تازگی حصارکشی شده و گفته شده قرار است در آنجا «ساختمانی از طرف شهرداری»! احداث شود.

در این کانال تاکید شده با توجه به تعرضات و دستکاری‌هایی که در بوستان‌های دیگر از جمله پارک اندیشه و پارک قیطریه در حال وقوع است و پیشتر هم با حذف درختان و احداث بنا در ابن پارک صورت پذیرفته، خطر جدی است. از کنشگران و مردم می‌خواهیم که نسبت حذف عرصه مهمی از این بوستان مرکزی شهر و حذف درختان کهنسال و ارزشمند آن با حساسیت بیشتری برخورد کرده و اجازه ندهند اتفاقات گذشته و تعرضات مشابه به دیگر پارک‌ها در اینجا تکرار شود.

عکس‌هایی که در این گزارش می‌بینید، از داخل محوطه حصارکشی است.



پیگیری‌های شرق از مدیران شهری به نتیجه نرسیده پیش از این، «مهدی بابایی» عضو شورای شهر تهران هر گونه فعالیت عمرانی بر خلاف مصوبات شورا که منجر به تخریب فضای سبز و درختان شود را غیرقانونی دانسته بود.

دیگر خبرها

  • شهرداری حصار‌کشی در پارک لاله را متوقف می‌کند؟!
  • ماجرای حصار‌کشی در پارک لاله چیست؟ شهرداری درختان لاله را هم قطع می‌کند؟
  • ادامه ساخت و ساز شهرداری زاکانی در پارک‌ها (+ عکس) / دیوار کشی در بخش‌هایی از این بوستان قدیمی تهران
  • ماجرای حصارکشی در بوستان لاله تهران چیست؟
  • بازداشت دستکم ۲ هزار حامی فلسطین در بیش از ۴۰ دانشگاه آمریکا
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند