Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا الوند ظهر چهارشنبه نشست روشندلان دوستدار کتاب که به مناسب روز جهانی عصای سفید و در بخش نابینایان کتابخانه مرکزی همدان برگزار شد با بیان اینکه شعار امسال روزعصای سفید فرصت‌های برابر است، عنوان کرد: این شعار ندای رفع تبعیض و ایجاد برابری را می‌دهد.

وی ادامه داد: برای نخستین بار پس از پیروزی انقلاب اسلامی پوستر روز جهانی عصای سفید در کشور را یک هنرمند روشندل طراحی کرده که شعار او این است  رفع تبعیض راهم را روشن می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی استان همدان با اشاره به اینکه طالب دانش  از سختی راه نمی‌هراسد، عنوان کرد: ایران نیازمند  ارتقا سطح دانش همه اقشار به ویژه معلولان و روشندلان است.

وی با تأکید بر اینکه کشور ما نیازمند افراد متخصص است و این  انسان‌ها هستندکه به مرزهای جغرافیایی هویت می‌دهند، عنوان کرد: روشندلان  باید به ما کمک کنند تا آن‌ها را بهتر ببینم و کشور ما بتواند از ظرفیت همه افراد استفاده ببرد تا توسعه در آن تسریع بخشد.

وی با اشاره به اینکه اجرای قانون جامع افراد دارای معلولیت به ۱۲ هزار میلیارد تومان اعتبار دارد، گفت: این قانون علاوه بر تخصیص اعتبار نیاز به زمان برای اجرا دارد و  با اولویت بندی که سازمان بهزیستی انجام  داده برنامه‌های ویژه‌ای رقم می‌خورد.

مدیرکل بهزیستی استان همدان تأکید کرد: نخستین استانی بودیم که به دلیل رویکرد اجتماعی، مشاور امور معلولان استاندار از بین این قشر انتخاب شده است.

وی  اظهار کرد: ۶ میلیارد ریال برای دانشجویانی که سرپرستشان معلول است در نظر گرفته شده تا هزینه تحصیل آنان پرداخت می‌شود.

الوند افزود: همچنین پیش از این به سرپرست خانواده مستمری می‌دادیم اما امروز به همه اعضای خانواده مستمری داده می‌شود.

مدیرکل بهزیستی استان همدان  تصریح کرد: تا پایان امسال یکی از پارک‌های شهر همدان ویژه معلولان طراحی می‌شود به طوری که برای همه نوع معلولیت نیز بخش ویژه‌ای با خصوصیت‌های مورد نیاز آنان دیده شده است.

مسئول بخش نابینایان کتابخانه مرکزی همدان نیز با بیان اینکه به لحاظ منابع صوتی غنی هستیم، خاطرنشان کرد: بخش نابینایان با همکاری مستمر کتابخانه مرکزی، برنامه‌های متنوعی در فصول مختلط و مناسبت‌های مختلف در طول سال برگزار می‌کند.

هماخانجانی با بیان اینکه در برنامه‌های فرهنگی بینایان و نابینایان را در کنار هم دیده ایم گفت: دیدن تنها تفاوت ما است و امتیاز برتری به حساب نمی‌آید.

مسئول بخش نابینایان کتابخانه مرکزی همدان با اشاره به اینکه در بخش نابینایان آموزش خط بریل، کامپیوتر و آموزش‌های قرآنی ارائه می‌شود، اظهار کرد: در سطح کشور کتاب بریل تولید نمی‌شود چون هم حجیم است و هم هزینه بالایی دارد.

وی با اشاره به اینکه همدان در یک سال اخیر جزء تولید کنندگان منابع مورد نیاز نابینایان در بخش‌های مختلف بوده است، افزود: تا کنون ۱۶ کتاب صوتی در بخش نابینایان همدان تولید شده و در سراسر کشور در اختیار نابینایان قرار گرفته است.

کد خبر 4748859

منبع: مهر

کلیدواژه: بهزیستی همدان نابینایان اربعین 98 اربعین حسینی مرز مهران ایلام بوشهر زائران اربعین گرگان قزوین رادیو اربعین شیراز بیرجند شهرکرد استانداری سمنان خطبه های نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۸۵۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی

مرتضی عباس‌زاده، سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار آنا پیرامون برنامه‌های مرکز رباتیک این مرکز گفت: مرکز تحقیقات رباتیک از دو سال قبل به انجام فعالیت‌های ویژه‌ای از جمله طراحی و ارائه وسایل هدایت شونده خودران پرداخته است و هم اکنون با یک تیم ۲۰ نفره از سرای نوآوری، مرکز رشد و مرکز تحقیقات در حال فعالیت و پیش بردن پروژه‌های مختلف در این زمینه است. وسایل نقلیه خودکار دارای چرخ‌های مخصوصی که ما بزرگترین چالش ما تهیه آن‌ها بود که خداروشکر توانستیم با تولید آن خودکفا شویم و نمونه ایرانی این چرخ را طراحی و پیاده کنیم.

وی در ادامه افزود: طی جلساتی که با وزارت دفاع برگزار کردیم قرار شد یکسری ربات هوشمند در جهت تأمین نیاز‌های آنها طراحی و تولید شود؛ زیرا با توجه به حساسیت این حوزه لازم است برخی وسایل در محیط‌های خاصی جا‌به‌جا شوند که ممکن است برای انسان خطر آفرین باشد و این موضوع می‌تواند موفقیت‌های بزرگی در بحث دفاع به‌دست آورد.

سورتینگ و انبارگردانی با ربات‌های هوشمند 

عباس زاده در ادامه گفت: از سوی دیگر با توجه به افزایش خرید‌های اینترنتی و دریافت بسته‌های پستی از سوی مردم نیاز به فناوری و استفاده ربات‌ها بیش از پیش احساس می‌شود. از این رو طی صحبت‌ها و تعاملاتی که با شرکت ملی پست انجام شد، قرار است ربات‌هایی برای استفاده در سورتینگ و انبارگردانی هوشمند طراحی و تولید شود و با قابلیت‌های لازم شرکت پست، با ابعاد کاربردی در اختیار آنها قرار بگیرد. این ربات‌ها می‌توانند به صورت ۷-۲۴ و محیط تاریک کار کنند که این موضوع باعث سرعت در خدمات رسانی و صرفه جویی در انرژی می‌شود.

سرپرست مرکز تحقیقات رباتیک و فناوری‌های نرم دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر پروژه‌های در دست این تیم گفت: موضوع بهداشت در کارخانه‌های داروسازی بسیار حائز اهمیت است و بهتر است جا‌به‌جایی و حمل دارو بدون دخالت انسان صورت بگیرد از این رو شرکت‌های داروسازی هم تمایل زیادی به مکانیزه کردن این خدمات دارند هرچند که این اتفاق پیش‌تر در کشور‌های نظیر آلمان، ژاپن، آمریکا رخ داده و با این رویکرد ما نیز به این سمت حرکت می‌کنیم که بتوانیم ربات‌های داخلی و برای این کار ارائه کنیم.

تفاوت ربات با دستگاه چیست؟

وی در ادامه با اشاره به تفاوت‌های دستگاه با ربات افزود: هرچقدر یک دستگاه به سمت هوش مصنوعی پیش برود ربات‌تر می‌شود به این معنی که می‌تواند رفتار‌ها و عکس العمل‌های مختلفی داشته باشد، هرچه هوش مصنوعی را کم کنیم به سمت دستگاه بودن پیش می‌ورد، پس وقتی صحبت از ربات هوشمند می‌کنیم نرم افزار‌های هوشمند و هوش مصنوعی مربوط به یک صنعت خاص در نظر می‌گیریم. هدف ما این است که برای صنایع ربات طراحی و تولید کنیم نه صرفاً دستگاه که به این هدف رسیدیم و خوشبختانه صنایع این موضوع را پذیرفتند و قبول کردند که محصولات ایرانی می‌توانند درحوزه وارد شوند و حرفی برای گفتن دارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • صعود مناطق نفت خیز جنوب به لیگ برتر گلبال کشور
  • تردد سخت ۲ هزار معلول در شهر چابهار/ فرصت یک ماهه برای متناسب سازی محیط
  • برگزاری نخستین المپیاد ورزش‌های فناورانه ویژه دانشجویان سراسر کشور
  • آیت‌الله محمدی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری است
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • امسال بودجه شهرداری اراک ۶ هزار میلیارد تومان است
  • خودروهای هر کشور به چه چیزی معروف هستند؟ (+عکس)
  • یک دستگاه خودروی ون برای حمل و نقل نابینایان و معلولان تجهیز می شود
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین امسال