Web Analytics Made Easy - Statcounter

کتابخانه استاندارد اسدآباد بعداز گذشت ۱۱سال بلاتکلیفی اندر حکایت ناکام ماندن این پروژه باقی است و این بار در شرایط بی تدبیری مسئولان مردم مطالبه پر کردن فضای اشغال شده پارک برای ساخت این پروژه را از شورای شهر و شهرداری دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛  سال ۸۹ بود که با اقدام شایسته و موافقت اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری اسدآباد زمینی به مساحت ٢ هزار و ٣۴۶ متر از فضای پارک شهید باهنر برای ساخت اولین کتابخانه استاندارد استان همدان در این شهرستان کلید خورد و با وقفه چهار ساله عملیات اجرایی آن آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حال بعداز گذشت ۱۱ سال که کمتر از ۱۰ درصد از این پروژه فرهنگی ساخته شده، مسئولان بلاتکلیفند و مردم هم نسبت به آن مطالبه جدی دارند، اما این بار مطالبه مردم بر این است که وقتی نمی‌خواهید قدم از قدم بردارید! خاک برداشت شده از فضای پارک را به پارک برگردانید.

پیش از این متولی پروژه ساخت کتابخانه استاندارد در اسدآباد راه و شهرسازی بود که بعداز سال ها بلاتکلیفی به جای اجرا و تکمیل و تحویل پروژه به نهادی دیگر واگذار شد و این بار ساخت این کتابخانه را اداره کل کتابخانه های عمومی استان برعهده گرفت که گویا این نهاد هم بعد از گذشت یکسال هنوز قدم از قدم برنداشته و نبود اعتبارات را بهانه می‌کند.

گلایه های مردم از بلا تکلیفی کتابخانه

بنا بر اخباری که از آقای مجید درویشی فرماندار اسدآباد تا سال گذشته منتشر شده، قرار بود این پروژه راکد با واگذاری پروژه از راه و شهرسازی به اداره کل کتابخانه های عمومی استان از سال ۹۹ فعال شود که امروز بیش از ۴ ماه از سال ۹۹ می گذرد و هنوز ساخت این کتابخانه در بلاتکلیفی است.

رئیس شورای اسلامی شهر اسدآباد در آخرین جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان که در تیرماه برگزار شد، با اشاره به گلایه ها و انتقاد مردم از بلاتکلیفی کتابخانه استاندارد گفت: سال ۸۹ اعضای شورای اسلامی شهر یکی از بهترین فضاهای شهر یعنی پارک شهید باهنر را با مساحت ۲ هزار و ۳۴۶ متر مربع در اختیار کتابخانه ها قرار دادیم تا ساخت کتابخانه استاندارد را شاهد باشیم که یک الی یک متر و ۲۰ سانت خاکبرداری انجام اما بعد تر همانگونه رها شد.

حمدالله مرادی با بیان اینکه پروژه رها شده کتابخانه استاندارد هم فضای نامناسب دارد و هم خطرآفرین برای مردم منطقه شده، ادامه داد: در کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر اسدآباد مصوبه ای داشتیم که این پروژه به حال خود رها شده را دوبار پر کنیم و در زمانی که اعتبارات فراهم شد خاکبرداری صورت بگیرد.

اگر اعتبار وجود دارد، پروژه را تکمیل کنید

وی خطاب به مسئولان کتابخانه و فرماندار شهرستان تأکید کرد: اگر اعتبار وجود دارد، پروژه را تکمیل کنید، در غیر این صورت مطالبه جدی و گلایه مردم است که نباید اینگونه پروژه رها شود.

رئیس شورای اسلامی شهر اسدآباد با بیان اینکه رها شدن این پروژه به اینگونه نمای خوبی ندارد، گفت: این پارک در مسیر اصلی تردد مردم است و مردم آن منطقه هم گلایه دارند و می گویند که اگر این پروژه در بالای شهر بود، قطعا نسبت به ساخت آن اقدام شده بود و این گلایه و مطالبه به حق است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس هم در همان جلسه انجمن از اینکه کتابخانه شهید رجایی به عنوان تنها کتابخانه شهرستان امکانات کمی برای استفاده عموم مردم دارد، گلایه کرده و گفته بود: کتابخانه استاندارد شهرستان سال ها به حال خود رها شده و اراده ای برای راه اندازی آن وجود ندارد ولی امیدواریم در یک بازه زمانی تعریف شده بتوانیم مسائل و مشکلات اعتباری این طرح را مرتفع سازیم.

۸ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت کتابخانه استاندارد 

کیومرث سرمدی در دیداری که نمایندگان مجلس با محمدباقر نوبخت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور داشتند، این موضوع را طرح کرده که نتایج آن در دست نیست!

مدیر اداره کتابخانه های عمومی شهرستان اسدآباد از نیاز ۸ میلیارد تومانی اعتبار برای ساخت کتابخانه استاندارد خبر داده و آنگونه که از شرایط ویژه کشور و البته کمبود اعتبارات شهرستان پیداست، ناکام ماندن پروژه کتابخانه استاندارد همچنان باقی است!

گویا مسئولان شهرستان به جزء دادن آمار پیشرفت ۱۰ درصدی کتابخانه استاندارد و انتقال طرح به یکدیگر حرفی برای گفتن تاکنون نداشتند و انتظار می رود یا کتابخانه را با تکمیل کردن از بلاتکلیفی در آورند و یا خاک برداشت شده از آن فضا را به پارک برگردانند تا مردم حداقل از فضای پارک استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: ساخت کتابخانه استاندارد کتابخانه های عمومی شورای اسلامی شهر کتابخانه ها برای ساخت رها شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۴۹۴۴۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی

ایسنا/کرمان استاندار کرمان گفت: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

محمدمهدی فداکار صبح امروز ۱۳ اردیبهشت ماه در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان اظهار کرد: شرکت‌ها در توسعه سرمایه‌گذاری و تامین نقدینگی با چالش جدی مواجه هستند و باید برای تامین سرمایه در گردش اقدام اساسی صورت بگیرد.

وی در ادامه بیان کرد: بازگشت حقوق دولتی معادن به استان نیاز به قانون دارد و برای تغییر محل هزینه‌کرد باید مرجع قانونی داشته باشیم که کار در این زمینه به خوبی دارد پیش می‌رود.

استاندار کرمان در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در کشور همه از بانک‌های خصوصی گلایه دارند، تصریح کرد: به جز یکی دو مورد، دیگر بانک‌های خصوصی هیچ کمکی به استان کرمان ندارند و مفرّی برای فرار سرمایه شده‌اند و مشخص نیست این عدد بزرگ کجا می‌رود.

به گزارش ایسنا، امیر حسن زاده معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان نیز با تاکید بر اینکه مشارکت مردم در اقتصاد باید ساختار درستی داشته باشد، از شهرک‌های صنعتی و مناطق ویژه اقتصادی به‌عنوان نمونه‌هایی از ساختارهای مناسب در این زمینه نام برد و گفت: مردم باید در فضای آرام برای سرمایه‌گذاری بیایند.

وی اظهار کرد: رتبه فضای کسب و کار استان کرمان در سال گذشته به رتبه چهارم کشوری ارتقا پیدا کرد و این وضعیت باید در کسب و کار استان هم دیده شود، هرچند هم‌اکنون هم شاهد آثار مثبت آن هستیم.

حسن زاده تصریح کرد: اقداماتی که در سال گذشته در استان کرمان آغاز شده، در راستای شعار سال جاری است و تیم اقتصادی استان خوشحال است که در مسیر درستی حرکت می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار کرمان گفت: مردم استان کرمان هم دارای سرمایه هستند و هم دوست دارند برای سرمایه‌گذاری و تولید پای کار آیند، اما بلد نیستند و از اتاق بازرگانی کرمان درخواست داریم، بحث آموزش را برای ورود سرمایه مردم به تولید دنبال کند.

وی از برگزاری همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری استان کرمان در ۲۴ تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه جاری خبر داد و این برنامه را فرصتی مناسب برای توسعه استان برشمرد.

حسن زاده در پایان با تاکید بر راه‌اندازی کمیته آموزش اظهار کرد: وام‌های تبصره‌ای در استان کرمان به‌ سمت مهارت و فنی و حرفه‌ای رفته، زیرا فردی که مهارت داشته باشد، مسیر را پیدا می‌کند اما فردی که آموزش ندیده، نمی‌تواند پیشرفت کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • پروژه مسکن سازی در اردستان پس از ۲ سال آغاز شد
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • هیچ‌گونه کمبود آردی در اسدآباد نداریم
  • بهادری جهرمی: جهش تولید با مشارکت مردم از طریق چاره‌اندیشی محقق می‌شود
  • گلایه استاندار کرمان از بانک‌های خصوصی
  • مبارزه با سن مادر غلات در بیش از ۲۵ هزار هکتار از مزارع اسدآباد
  • پروژه قهرمان‌سازی از رئیسی؛ کدام دستاورد دولت در قالب فیلم و سریال می‌گنجـد؟
  • پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصدی پل سفیدرود