Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا؛ دوره سوم برنامه‌های آموزشی غیر حضوری کتابخانه‌های عمومی تهران به دلیل شیوع ویروس کرونا با نام «مدرسه زمستانی دانایی» از بهمن ماه گذشته برای گروه‌های مختلف کودک و نوجوان، والدین و کتابداران آغاز و به مدت بیش از یک ماه ادامه داشت.

«علیرضا مختارپور» مدیرکل کتابخانه های عمومی کشور در آیین اختتامیه مدرسه دانایی با بیان اینکه یکی از اهداف طرح مدرسه دانایی مسأله عدالت فرهنگی است، گفت: عدالت فرهنگی یعنی دسترسی همه مردم به امکاناتی که در کشور است و در فضای غیر مجازی مناطق برخوردار و غیر برخوردار ایجاد کرده است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه حدود ۶ هزار نفر از این کلاس ها استفاده کردند، عنوان کرد: باید اطلاع رسانی انجام شود که افراد بیشتری از این دوره ها بتوانند استفاده کنند.

وی ادامه داد در حال حاضر هفت هزار کتابدار در کشور هستند که باید تلاش کنیم که  محتوای این مدارس در اختیار آنان قرار گیرد و آنان خود، مبلغ این اطلاعات و معارف شوند. 

دبیرکل کتابخانه های عمومی کشور، با اشاره به وضعیت کرونا و ایجاد تغییراتی در سبک زندگی و در رفتار والدین، کارکنان ، کارمندان ، گذاشته است، گفت: میتوان سرفصل کلاس ها را به گونه ای تعریف کرد که آموزش ها و مسایل مختلف تربیتی که لازمه خانواده ها است، به سرفصل ها و موضوعات این کلاس ها افزوده شود.

وی ابراز امیدواری کرد که در سال جدید با مشارکت فعال مربیان و اساتید  و ارزیابی برنامه ها، پیشنهادهایی ارایه و برنامه ها تکمیل شود.

وی تاکید کرد که باید از نظرات کارشناسان در راستای بهبود و ارتقاء برنامه ها استفاده کرد.

مختارپور با اشاره به اینکه تاثیرات اقتصادی کرونا سنگین بود و افرادی با مشاغل خرد، دچار آسیب شدند ، گفت: در کتابخانه ها سعی کردیم کمک کنیم و برخی کتابخانه ها سالن‌ خود را تبدیل به کارگاه تهیه ماسک کردند.

وی در بخشی دیگر از سخنانش گفت: این برنامه مورد استقبال قرار گرفت و در مفید بودن و سودمند بودن این نوع برنامه ها هیچ شکی وجود ندارد.

مختارپور با بیان اینکه باید ارزیابی دقیقی صورت بگیرد و اگر لازم است اصلاحی در برنامه ها انجام شود، گفت: در شرایط جدید که فضای مجازی گسترش پیدا کرد و برنامه ها در این فضا اجرا می شود، باید توجه داشت که خود فضای مجازی و استفاده از آن، الزامات معرفتی و شناختی لازم دارد که اگر انجام نشود، ممکن است جامعه دچار آسیب هایی شود.

وی در این خصوص اظهار داشت که  برخی از پژوهشگران، گزارش هایی را در سال‌های قبل از کرونا منتشر کردند که طرز استفاده مردم برخی از کشورها مانند کشور ما، از گوشی و فضای مجازی افراطی است.

مختار پور ادامه داد: آمارهای قبلی اینگونه بود که تعداد خط های تلفن از همه اپراتورها بیش از کل جمعیت مردم کشور است.

وی با بیان اینکه تجارت گوشی در کشور حیرت آور است، گفت: این نشان دهنده سبک مراجعه ما به این فناوری هاست و باید در این خصوص فکر شود.

وی تاکید کرد که مبانی ارتباط این نوع برنامه ها با فضای مجازی باید با فضای غیر مجازی نیز  تعریف شود.

دبیرکل کتابخانه های عمومی کشور خاطر نشان کرد: اگر محتوایی در فضای مجازی آموزش داده می شود، باید ارجاع و راهنمایی به منابع غیر مجازی نیز صورت بگیرد.

به گزارش ایرنا در پایان آیین اختتامیه از اساتیدی که در اجرای مجازی مدرسه دانایی فعالیت داشتند، قدردانی شد.

برچسب‌ها شهر تهران نهاد كتابخانه های عمومی کشور فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهر تهران نهاد كتابخانه های عمومی کشور فضای مجازی شهر تهران نهاد كتابخانه های عمومی کشور فضای مجازی اخبار کنکور کتابخانه های عمومی عمومی کشور مدرسه دانایی کتابخانه ها فضای مجازی برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۳۶۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ داوود معظمی گودرزی، از بازداشت زنی که برای تبلیغات سالن زیبایی‌اش اقدام به سوءاستفاده از یک کودک دختر و معرفی او به عنوان یک نوعروس کرده بود خبر داد و به خانواده‌ها هشدار داد که اجازه چنین برخوردهای سودجویانه‌ای را که ممکن است آینده فرزندانشان را تحت‌الشعاع قرار دهند، ندهند.

وی با اشاره به انتشار ویدئویی از یک کودک دختر در فضای مجازی و معرفی او به عنوان یک تازه عروس گفت: انتشار این ویدئو موجی از واکنش منفی افکار عمومی و به خصوص کاربران فضای مجازی و فعالان حوزه حقوق کودک را در پی داشت. در همین راستا نیز پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستورکار خود قرار داد و ابتدا تیم رصد و پایش این پلیس مبدا اصلی انتشار این ویدئو را مورد شناسایی قرار دادند.

وی با بیان اینکه در بررسی‌های انجام شده، مشخص شد که این ویدئو از سوی یک سالن زیبایی ضبط و منتشر شده است، گفت: در ادامه با پیگیری‌ها و هماهنگی‌ها ی انجام شده، مدیر سالن زیبایی که ویدئوی مذکور را تولید و منتشر کرده بود به پلیس فتا تهران بزرگ دلالت شد.

معظمی گودرزی با بیان اینکه در جریان تحقیقات انجام شده، مشخص شد که موضوع ازدواج این کودک، سناریو تبلیغاتی مدیر این آرایشگاه برای جذب مشتری و دنبال کننده در اینستاگرام بوده و به هیچ عنوان صحت ندارد، گفت: این زن پس از مواجهه با مأموران اعلام کرد که از عواقب کار خود بی اطلاع بوده و ضمن ابراز پشیمانی از عمل خود، گفت که دختربچه نوجوان فرزند یکی از مشتریان آرایشگاهش بود و چون قصد داشته اقدام به ایجاد تبلیغ در فضای مجازی کند، این کودک را به عنوان یک عروس معرفی و آرایش کرده است.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با بیان اینکه برای این خانم به دلیل سوءاستفاده از کودکان و … پرونده‌ای تشکیل شد، گفت: صفحه اینستاگرامی مذکور نیز با دستور قضائی از دسترس خارج و متهم نیز به همراه پرونده متشکله و برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.

وی ادامه داد: همچنین کارشناسان اداره مبارزه با جرایم علیه کودکان و بانوان پلیس فتا تهران بزرگ با والدین این کودک نیز ارتباط برقرار کرده و ضمن ارائه مشاوره‌های لازم به آنان تاکید کرد که صیانت از هویت و شخصیت فرزندشان نیز برعهده آنان بوده و بی توجهی و هرگونه آسیب به آن موجب مجازات قانونی است.

معظمی گودرزی با هشدار به مردم و به خصوص کاربران فضای مجازی گفت: در قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و همچنین کنوانسیون حقوق کودک که کشور ما نیز به آن پیوسته صراحتاً هرگونه سوءاستفاده از کودکان و وارد کردن آسیب جسمی و روحی به وی را جرم انگاری کرده است. در همین راستا نیز پلیس فتا در عمل به قانون با چنین مواردی برخورد خواهد کرد. کما اینکه در گذشته نیز با موردی که پدری فرزندش را به بیان کلمات و انجام رفتارهای بزرگسالانه و حتی شرب خمر تشویق کرده و تصاویرش را در فضای مجازی منتشر کرده بود، برخورد کرد و در پرونده‌ای دیگر نیز با والدین نوجوانی که برای جذب دنبال کننده فرزند خود را به رفتارهای غیراخلاقی و بی احترامی به مقام مادر تشویق کرده بودند، برخورد شد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ ادامه داد: لذا به افرادی که قصد دارند تا برای انجام تبلیغات، افزایش دنبال کننده یا هر موضوع دیگری اقدام به ساخت ویدئو یا انتشار تصاویر نا متعارف و نامناسب از کودکان کنند، هشدار می‌دهم که پلیس فتا با آنان برخورد خواهد کرد و والدین نیز باید بدانند که چنین اقدامات و رفتارهایی گرچه ممکن است در کوتاه مدت منجر به افزایش دنبال کننده یا جلب شدن توجه به سوی فرزندشان شود، اما در دراز مدت آثار مخرب فراوانی در روند شکل‌گیری شخصیت و شرایط روحی کودکان برجای خواهد گذاشت که جبران ناپذیر است.

کد خبر 6094220

دیگر خبرها

  • مسجد و فرهنگسرا را چرا داخل پارک می‌سازند؟/ تهران خشک به بوستان نیاز دارد
  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • ۶۰ هکتار به فضای سبز سنندج اضافه می‌شود
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • بازداشت فرد متخلف در تبلیغ یک آرایشگاه زنانه
  • تبلیغات عجیب در اینستاگرام برای آرایشگاه؛ مروج کودک‌همسری بازداشت شد! + تصویر
  • دستگیری مدیر یک آرایشگاه زنانه به خاطر تبلیغ کودک‌همسری
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه
  • بازداشت مروج کودک همسری برای تبلیغ آرایشگاه زنانه در اینستاگرام
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام